Bel ons nu: 055 843 4436
Kanaal-Zuid 298, Lieren

.

.

So-nyc koeriers:
Ik zal ons koeriersbedrijf kennis met u laten maken.
Wij zijn voor de klanten een laagdrempelige koeriersdienst, en met laagdrempelig bedoelen wij dat iedere rit apart bekeken en berekend word, en we over de prijs kunnen overleggen, dat geld voor bedrijven en zeer zeker voor particulieren.

Wij vervoeren in diverse auto’s van caddy tot bus met laadklep en we vervoeren bijna alles, van brief tot grotere post stukken en van banken t/m koelkasten dus alles wat u bijvoorbeeld koopt via internet kan door ons bezorgd worden.
Indien u iets op bijvoorbeeld marktplaats of op iedere andere site aanschaft kunnen wij dit ophalen en weer op nieuwe locatie bezorgen tegen een redelijke prijs.

De prijzen die wij hier presenteren zijn richt prijzen en daar kan vanaf geweken worden naar boven en naar beneden, en dat alles in overleg met de opdrachtgever uiteraard.

We zijn een jong bedrijf en dus nog volop aan het investeren in ons wagenpark.

U kunt op onze website meer info aantreffen, ook over onze andere bedrijven.

WWW.SO-NYC.NL

Wij zijn te bereiken op:
Kanaal-Zuid 298
7364 AJ
Lieren
Email: koeriersdiensten@yahoo.com
Tel: 055.844.9879

Bent u op zoek naar een betrouwbare, punctuele en ervaren koerier? SO-NYC Koeriers is een ervaren koerier die uw zendingen onbeschadigd en op tijd aflevert. Dit doen wij 7 dagen per week, 24 uur, zowel in Nederland als internationaal. SO-NYC Koeriers verzorgt vrijwel iedere vorm van transport. Van een simpele enveloppe tot grote internationale vracht; eenmalig, met spoed of frequent. Daarbij zijn wij een onderscheidende koerier die altijd betrouwbaar te werk gaat met eigen professionele wagens en ervaren representatieve chauffeurs. Wilt u weten welke koeriersdienst van SO-NYC Koeriers het beste bij uw zending past? Neem gerust contact met ons op! Onze online adviseur geeft u in 5 stappen het beste advies.

Onze koeriersdienst brengt pakjes, brieven of andere goederen in opdracht van iemand rond. Dit kan gedaan worden met diverse vervoersmiddelen zoals per fiets, of bestel wagen. Onze koeriersdienst is vooral handig waneer er snel goederen naar een bepaalde locatie gebracht dienen te worden. U kunt onze koeriersdienst ook als een taxi zien maar met het verschil dat we en goedkoper zijn en dat we geen mensen maar pakjes vervoeren.

Wat voor een koeriersdienst erg belangrijk is, is snelheid. Als iemand een koeriersbedrijf inschakelt is er vaak spoed bij de bestelling. Een koeriersbedrijf heeft vaak verschillende soorten vervoersmiddelen tot zijn beschikking, zodat de meest voorkomende spullen vervoerd kunnen worden. Afhankelijk van de te vervoeren goederen zal onze koeriersdienst de pakketjes

Koeriersdiensten Prijs per km
Combo € 0,75
Bus € 0,95
Bus met klep € 1,25
XXL bus € 2,00
Bakwagen met klep € 2,50
vrachtwagen op aanvraag
wachttijd/laden-lossen € 40,00 per uur
extra stop € 7,00
Overnight NL Prijs per collo
1-10 kg vanaf € 10,00*
10-20 kg vanaf € 15,00*
20-32 kg vanaf € 25,00*
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.Tolgelden / hotelkosten en andere onvoorziene kosten deze worden tegen kostprijs doorberekend. Wij berekenen voor spoedritten GEEN dieseltoeslag!

Betrouwbaar

24/7 beschikbaar

Elk soort transport


Representatief

Goedkoop

Particulieren


Betrouwbaar

Vriendelijk

Ervaren

Kanaal-zuid 298

Kom gerust langs bij ons in de winkel!

055 843 4436

Neem telefonisch contact met ons op!

Alle beoordelingen

Super snel en goedkoop

20 april 2018

Mijn pakketje was ruim binnen de zendtijd onbeschadigd geleverd. Echt super dienst!

Patrick de Vos

Beoordelingen overzicht

55 van de 5 sterren (gebaseerd op 1 beoordelingen)
Perfect100%
Zeer goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%

Laat uw beoordeling achter

Geef een reactie op de So-nyc koeriersdiensten