Bel ons nu: 055 843 4436
Kanaal-Zuid 298, Lieren

Adres

Kanaal-zuid 298
7364AJ, Lieren

Telefoon

055 843 4436

Mail

info.kringloop@yahoo.com

Meer informatie over So-nyc Koeriers

Bent u op zoek naar een betrouwbare, punctuele en ervaren koerier? SO-NYC Koeriers is een ervaren koerier die uw zendingen onbeschadigd en op tijd aflevert. Dit doen wij 7 dagen per week, 24 uur, zowel in Nederland als internationaal. SO-NYC Koeriers verzorgt vrijwel iedere vorm van transport. Van een simpele enveloppe tot grote internationale vracht; eenmalig, met spoed of frequent. Daarbij zijn wij een onderscheidende koerier die altijd betrouwbaar te werk gaat met eigen professionele wagens en ervaren representatieve chauffeurs. Wilt u weten welke koeriersdienst van SO-NYC Koeriers het beste bij uw zending past? Neem gerust contact met ons op! Onze online adviseur geeft u in 5 stappen het beste advies.

Onze koeriersdienst brengt pakjes, brieven of andere goederen in opdracht van iemand rond. Dit kan gedaan worden met diverse vervoersmiddelen zoals per fiets, of bestel wagen. Onze koeriersdienst is vooral handig waneer er snel goederen naar een bepaalde locatie gebracht dienen te worden. U kunt onze koeriersdienst ook als een taxi zien maar met het verschil dat we en goedkoper zijn en dat we geen mensen maar pakjes vervoeren.

Wat voor een koeriersdienst erg belangrijk is, is snelheid. Als iemand een koeriersbedrijf inschakelt is er vaak spoed bij de bestelling. Een koeriersbedrijf heeft vaak verschillende soorten vervoersmiddelen tot zijn beschikking, zodat de meest voorkomende spullen vervoerd kunnen worden. Afhankelijk van de te vervoeren goederen zal onze koeriersdienst de pakketjes.