Bel ons nu: 055 843 4436
Kanaal-Zuid 298, Lieren

.

So-nyc -ontruimingen:
So-nyc -ontruimingen ontruimt woningen op afspraak bij een, overlijden, kleiner wonen, faillisementen, en vele andere zaken.
Bij een ontruiming komt 1 van onze mensen langs om een offerte te maken en om zich te informeren over wat er naast het leeghalen van de woning nog meer moet gaan gebeuren aan de woning.
Dat kan zijn:
Tapijt of laminaat uit de woning verwijderen en afstorten bij de stortplaats, lijmresten van de vloer en trap verwijderen, gaten in de muren dichten, onkruid uit de tuin verwijderen en evt kleinere reparaties uitvoeren.
De goederen die in de woning staan worden gefotografeerd en getaxeerd voordat ze naar onze kringloop worden overgebracht en deze taxatie word uiteraard in de offerte verwerkt en in mindering gebracht.
We proberen met onze offerte altijd de goedkoopste te wezen.
Heeft u een offerte van een andere ontruimingsbedrijf zullen wij altijd 10 % onder de offerte van een collega bedrijf de werkzaam heden uitvoeren met dezelfde kwaliteit .

So-nyc-verhuizingen:
So-nyc verhuizingen is in het leven geroepen om mensen die gaan verhuizen op een goede maar niet onbelangrijk goedkope manier te helpen met de verhuizing. We brengen u van te voren de bestelde verhuis dozen zodat u alles op uw gemak kunt inpakken en zodra u daar mee klaar bent komen onze verhuizers met de auto om de verhuisdozen ophalen en ze naar de nieuwe woning te brengen. Zware kasten of meubels worden door ons weer direct op de door u aan te wijzen plek neergezet. Evt achtergebleven zaken in de oude woning kunnen door ons weer worden overgebracht naar onze kringloop winkelAchtergebleven tapijt en vuil kan door ons worden afgestort bij de vuil plaats, zodatu daar ook geen omkijken meer naar heeft , en dat u zich kan concentreren op de inrichting van de nieuwe woning. Wij kunnen uiteraard voor een offerte en uitleg bij u langskomen.En u uit te leggen hoe wij ook hiermee professioneel te werk gaan.
SO-NYC Koeriers is een ervaren koerier die uw zendingen onbeschadigd en op tijd aflevert.

So-nyc -grof vuil service:
Mocht u vuil hebben liggen en dat moet worden afgestort dan kan so-nyc dat allemaal voor u regelen, wij komen met onze bus het grof vuil ophalen. Wat u op de afgesproken tijd heeft klaargezet voor ons dat transporteren wij naar de vuil stort en u betaald daarvoor de zelfde kosten als dat wij dat moeten betalen bij de vuilstort ( wij nemen dan een conceptbon mee ) waarop staat hoeveel kilo het was en de bijbehorende prijs. Het arbeidsloon van onze mensen berekenen wij apart boven op de concept bon.Voor meer informatie over deze service kunt u ons uitnodigen om samen een prijs te bepalen.

So-nyc ophaal service:
Wij van kringkoop ontruimingen halen ook gratis de spullen bij u op die nog aan een tweede leven toe zijn. Dat houd in dat de spullen niet vies en /of beschadigd mogen wezen. Deze spullen halen wij gratis op  en zullen deze te koop plaatsen in onze kringloop winkel aan het KANAAL-ZUID 298  LIEREN

Betrouwbaar

24/7 beschikbaar

Elk soort transport


Representatief

Goedkoop

Particulieren


Betrouwbaar

Vriendelijk

Ervaren

Kanaal-zuid 298

Kom gerust langs bij ons in de winkel!

055 843 4436

Neem telefonisch contact met ons op!

Alle beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.

Beoordelingen overzicht

00 van de 5 sterren (gebaseerd op 0 beoordelingen)
Perfect0%
Zeer goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%

Laat uw beoordeling achter

Geef een reactie op de So-nyc ontruimingen